mandag 11. mai 2015

Tiden flyr....

Det har vært stille på bloggen en stund - det kommer rett og slett av at jeg har hatt så mange prosjekter på gang at jeg ikke har klart å finne tid til å legge ut bilder etter hvert.
Får ut en del i dag, men rekker nok ikke alle.
Her i huset har planlegging og gjennomføring av 70 års dag, slektsgransking, konfirmasjoner, bursdager, kakebaking og diverse bestillinger av kort og bøker tatt all tid som har vært igjen etter at hus, mann og barn har fått den oppmerksomheten de har krevd. :)
Det er nesten som om de to kommende bursdagene blir for små ting å regne etter det racet som har vært nå. Og jeg håper det skal bli tid til litt kreativ utfoldelse bare for kosens skyld de neste ukene.

Men - det kommer andre tider igjen. Jeg vet alt nå at det ligger noen prosjekter klar for meg til å ta tak i ganske snart. Så hvis det går som jeg håper - blir det litt nytt å fortelle om etter hvert. :)

Det ryktes at jeg har en del nye som er innom bloggen for tiden, og det er selvfølgelig alltid kjekt å høre. Håper dere koser dere her. :) Ta gjerne kontakt på mail, skriv en kommentar eller gi meg en lyd via felles kjente om det er noe dere lurer på eller vil si.

Har også fått spørsmål i det siste om jeg holder kurs. Og det gjør jeg ikke pr. i dag. Har egentlig aldri tenkt den tanken. Men kanskje noe å tenke på fremover om det er interesse for det.
Ser nok i utgangspunktet mer på meg selv som en som kan inspirere og hjelpe, enn en kursholder. Men kanskje noen vil samle noen venner eller kollegaer og ha meg og utstyret mitt med på lasset en kveld? Det kunne vært kjekt. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar